Aanvraagformulier special 'Maakindustrie in 2030'
https://vicinity.picsrv.net/image/1786/0/153686/944c7e732a01eb10ca463b173d8de9ce/20180124coverdefmaakboekje2018.png

 
Om als maakbedrijf over pakweg 10 jaar nog bestaansrecht te hebben, moet je in staat zijn om antwoord te bieden op grote, uiteenlopende uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan de opkomende servitization trend, waarin het product niet langer centraal staat maar de services die je daaromheen biedt. En wat denk je van smart maintenance, robotisering, cybercriminaliteit en – niet in de laatste plaats – de strijd om technisch talent. 

In deze special leggen we precies uit wat er aan de hand is, hoe sommige Nederlandse maakbedrijven al goed bezig zijn én hoe jij zorgt dat jouw bedrijf in 2030 als een van de Nederlandse Made-in-NL-winnaars uit deze ‘innovatiestorm’ komt. 

Vraag de special gratis aan door hieronder je gegevens in te vullen.

* Verplicht


Persoonlijke gegevens

E-mailadres
:
*
Geslacht
:
*
Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
Straat
:
*
Huisnummer
:
*
Toevoeging
:
Postcode
:
*
Plaats
:
*

Wie ben je in je werk?

Bedrijfsnaam
:
*
Functie
:
*


Deze special maakt deel uit van het project Made in NL. Made in NL heeft als doel de kennisdeling binnen en over de maakindustrie te bevorderen en Nederland trots laten zijn haar maakindustriebedrijven. Het project is een initiatief van Management Team en wordt mede mogelijk gemaakt door Centraal Beheer Achmea, NIBC, MBCF en Salesforce. 

MT MediaGroep gebruikt je gegevens voor het toesturen van het boekje en om je op de hoogte te houden van andere activiteiten van MT. Dit doen wij ondermeer door onze dagelijkse nieuwsbrief. Wanneer je hiervoor geen belangstelling hebt, kan je je heel eenvoudig onderin de nieuwsbrief afmelden.

 
 
MT MediaGroep | © Alle rechten voorbehouden